Wat doen wij

Van Verseveld Infra is gespecialiseerd in diverse diensten en werkzaamheden op het gebied van grondwerkzaamheden, straatwerkzaamheden en infra. Voor elk segment hebben wij uiterst gedreven en gekwalificieerd personeel.

Om u een duidelijk beeld te geven beschrijven wij graag onze mogelijkheden.

Grondwerk

Van Verseveld Infra is een no nonsense bedrijf dat van aanpakken weet. Grondwerk is de basis van onze onderneming én onze opdrachten.

Riolering

Wij hebben diverse "Van Verseveld teams" onderweg in veelal verschillende locaties door heel Nederland. Onze teams zijn verantwoordelijk voor uiteenlopende taken, zoals het aanleggen van drukriolering, het verplaatsen van rioleringen, het realiseren van huisaansluitingen op bouwprojecten maar ook het plaatsen van kolken en putten. Naast professioneel, gaat Van Verseveld infra ook nog eens duurzaam te werk. Zo wordt er voornamelijk gewerkt met producten van lokale leveranciers en wordt er in sommige gemeentes al volledig emissieloos te werk gegaan. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar partnerschap, kunt u zoals gewoonljk bij Van Verseveld Infra op ons rekenen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Straatwerk

Straatwerken zijn erg divers. Elke vorm van bestrating heeft zijn eigen karakter. Van Verseveld Infra heeft meer dan 20 jaar ervaring 'op straat'.

Onderhoud

In opdracht van diverse gemeentes voeren wij onderhoudswerkzaamhede uit. Geen klus is te klein of te groot voor Van Verseveld Infra.